Τοπική Οργάνωση Χαλανδρίου

Όταν πριν λίγες ημέρες δέχθηκα από την φίλη ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΠΑΤΡΙΚΑΚΟΥ την πρόσκληση για την κοπή της Βασιλόπιτας της Τοπική Οργάνωση Χαλανδρίου και της Β3 Νομαρχιακή Επιτροπή ΝΔ ευχόμουν να είμαι καλά και να μπορέσω να παρευρεθώ καθώς η Χριστίνα -πέρα από ΜΑΝΙΑΤΙΣΣΑ και αγνή αγωνίστρια-, με τιμά με την αγάπη και τη σκέψη της καθημερινά. Με τη βοήθεια του Θεού εχθές κατάφερα να είμαι εκεί παρέα με τον Fragkos Konstantinos ο οποίος είναι πάντα δίπλα μου, αλλά και παρέα με δεκάδες παλαιούς φίλους.


Η τιμή που μου έκαναν οι δύο άξιες οικοδέσποινες η ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΠΑΤΡΙΚΑΚΟΥ και η Argyro Zerva καλώντας με να κόψω ένα κομμάτι από την πίτα ήταν πολύ μεγάλη. Όπως τιμητική και απόλυτα συγκινητική ήταν η κίνηση της φίλης και ακάματης αγωνίστριας Zoi Rapti να μου αφιερώσει το κομμάτι της…
Το μήνυμα από όλους όσους βρεθήκαμε εχθές στη ζεστή αίθουσα του Δήμου Χαλανδρίου -πέρα από την δραματική επικαιρότητα και την ανάγκη πολιτικής αλλαγής-, ήταν ότι η Πολιτική έχει αξία όταν βάζει σε προτεραιότητα την καθημερινότητα του πολίτη, όταν προτάσσει την Υγεία και την Αξιοπρέπεια του Ανθρώπου. Όταν έχει πάνω απ’ όλα Κοινωνικό πρόσωπο!