Δημόσιο Πρόσωπο

ΘΕΟΤΟΚΗ ΤΙΤΗ ΝΤΟΛΑΠΤΣΗ

Η κ. Ντολαπτσή Θεοτόκη (Τιτή) γεννήθηκε το 1977 στο Δοξάτο Δράμας. Παιδί γονέων μεταναστών, μεγάλωσε με τους παππούδες της ως τα δεκαπέντε της κι έπειτα έφυγε με τους γονείς της στη Γερμανία. Όμως, η σκέψη ήταν πάντα, να επιστρέψει στην πατρίδα που τόσο αγαπούσε.

Σπούδασε στο Τμήμα Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης, απ’ όπου και αποφοίτησε το 2000 και άνοιξε ιδιωτικό γραφείο ασκώντας το επάγγελμα της Ψυχολογίας.

Αυθόρμητη και πρόσχαρη, καθώς και ονειροπόλα, με έναν ιδιαίτερα δραστήριο και παραγωγικό χαρακτήρα, γρήγορα οδηγήθηκε στον τομέα των επιχειρήσεων, όπου η μεθοδικότητα και το ηγετικό της πνεύμα θα μπορούσαν να καλύψουν τη δίψα της για δημιουργία. Και χρειάστηκε να εργαστεί σκληρά για να τα καταφέρει!

Ξεκίνησε ως Υπάλληλος Γραφείου στην Κλινική «Ασκληπειός» στο Ρέθυμνο.

Χάρη στην επιμονή και την υπομονή της, έφτασε να κατέχει Διευθυντική θέση και να περνάνε από τα χέρια της όλα όσα αφορούσαν την οργάνωση, λειτουργία και επικοινωνία της Κλινικής. Ως Διευθυντικό στέλεχος πλέον, συμπληρώνει το βιογραφικό της, με τις ίδιες αρμοδιότητες, την Κλινική Καλλιθέας «Ιάσιο», τις Μονάδες Χρόνιας Αιμοκάθαρσης «Λαϊκή Μέριμνα» και «Αττικό Νεφρό» και την Αντιπροσωπεία Ιατρικών & Φαρμακευτικών ειδών «Parofil». Τέλος, μεσολάβησε συμβουλευτικά στις Μ.Χ.Α «Αθηναϊκό Κέντρο Νεφρού» και «ΙΚΑΝ».

Κοινωνική Ευαισθησία – Δυναμική Προσφορά

Παρ’ όλη την επιτυχημένη της καριέρα, δεν έπαψε στιγμή να είναι μια φιλότιμη και ευγενική ψυχή, που προσφέρει γενναιόδωρα και ανιδιοτελώς τη βοήθειά της, έχοντας ιδιαίτερη ευερεθιστότητα σε θέματα που αφορούν παιδιά, καθώς ο ευαίσθητος χαρακτήρας της δεν την άφησε να ξεχάσει τα δικά της παιδικά χρόνια ούτε τα πρώτα της επαγγελματικά βήματα.

Το 2007 αποφασίζει να κάνει τη δική της οικογένεια με γνωστό επιχειρηματία του χώρου της Υγείας και αποκτούν μαζί τρία υπέροχα παιδιά.

Στον ελεύθερο της χρόνο περνάει ώρα με την οικογένεια της. Η λατρεία της , όμως, τόσο για τον αθλητισμό όσο και για τις πολιτιστικές εκδηλώσεις γεμίζουν εξίσου ευχάριστα την καθημερινότητα της.

Επιπλέον, είναι εκλεγμένη ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ  της ΕΝΩΣΗΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ.

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Εισαγωγή στον πολιτικό στίβο

Μέλος της Νέας Δημοκρατίας

2007-2015

Κοινωνική Ευαισθησία

Δυναμική Προσφορά

2000-2005

Σπουδές

Ψυχολογία – Παν/μιο Κρήτης

2016-2017

Οικογένεια

Μητέρα τριών παιδιών.

2005-2007

Πρώτες Εργασίες

Διοικητικές θέσεις

1995-2000