Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΚΩΣΤΑΚΗ

Για άλλη μια φορά η Εφημεριδα Πρωταθλητής στηρίζει τη προσπάθεια της Olympico Vision για την αγορά αναπηρικού αμαξιού για τον παραολυμπιονίκη Γιάννη Κωστάκη!!!! Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση και για την ανθρωπιά τους!!!!! Πάντα έμπρακτη βοήθεια🇬🇷❤️

ΔΡΑΣΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΛΗΨΗ ΣΤΗΝ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ

Ο κύκλος των δράσεων του φιλανθρωπικού σωματείου “Πρόσκληση στην Πρόληψη¨ για το 2019 έκλεισε με μια ξεχωριστή δράση στον δήμο Καισαριανής. Η ανταπόκριση του κόσμου πολύ μεγάλη κι έτσι είχαν την ευκαιρία πάνω από 150 δημότες να κάνουν δωρεάν προληπτικές εξετάσεις.  Να ευχαριστήσω ιδιαιτέρως τις κυρίες  Αθανασία και Μαρία Πανδή οι οποίες μας προσκάλεσαν στο δήμο τους  και μαζί με τον δήμαρχο της πόλης κο Βοσκόπουλο μας πρόσφεραν απλόχερα τη φιλοξενία τους και συνέβαλλαν με κάθε τρόπο στην επιτυχία αυτής της δράσης . Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου το νοσηλευτικό προσωπικό της κλινικής , τους συνεργάτες μου , και τους γιατρούς κο Χρήστο Ζούνη και κο Σπύρο Μίχα που πρόσφεραν ακούραστα όλες αυτές τις ώρες τις γνώσεις και την εμπειρία τους αποδεικνύοντας μια ακόμα φορά ότι η πρόληψη σώζει ζωές ! Κλείνω με την δέσμευση ότι με τους συνεργάτες μου θα συνεχίσουμε τις δράσεις που ο κόσμος με τόση αγάπη έχει αγκαλιάσει. Σας ευχαριστώ ολόψυχα!!

ΔΡΑΣΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΛΗΨΗ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ

Μια πολύ δυνατή δράση του σωματείου “Πρόσκληση στην Πρόληψη” ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία. Σήμερα η ομάδα των γιατρών και νοσηλευτών του “Ιασίου”- Γενικής κλινικής Καλλιθέας  ένωσαν τις δυνάμεις τους με τους εκπροσώπους του Ενιαίου Παραρτήματος Ν.Ι.Φ.Η.Μ της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας καθώς και με τους εκπροσώπους των ΚΑΠΗ του δήμου Ηρακλείου Αττικής και πρόσφεραν το δικαίωμα της πρόληψης σε 150 και πλέον δημότες. Και φυσικά δεν έλειψαν ούτε από αυτή τη δράση τα χαμόγελα, η ζεστασιά, το κέφι , οι ευχές! Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στην κα Βέτα Γεωργιάδου μια υπερδραστήρια γυναίκα , με μια καρδιά γεμάτη από αγάπη για τον συνάνθρωπο καθώς και σε όλες τις κυρίες εκπρόσωπους των ΚΑΠΗ για την εξαιρετική οργάνωση και συντονισμό της εκδήλωσης!!

ΔΡΑΣΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΛΗΨΗ ΣΤΟΝ Ι.Ν. ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΤΟ ΚΑΜΑΤΕΡΟ

Το σωματείο μας “Πρόσκληση στην Πρόληψη” βρέθηκε σήμερα στον Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου στο Καματερό σε συνεργασία με την Μητρόπολη Ιλίου Αχαρνών και Πετρουπόλεως . Γεμίσαμε την  καρδιά μας με αγάπη και ευγνωμοσύνη και την μέρα μας με θετική ενέργεια! Ευχαριστώ πολύ τον πατέρα Κωνσταντίνο για την φιλοξενία και όλο τον κόσμο που μας εμπιστεύθηκε. 

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΛΥΓΚΗΣΤΩΝ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

Από την ετήσια εκδήλωση της Ακαδημίας Ελληνικών Παραδοσιακών Χορών Λυγκηστές !!!Συγχαρητήρια στο Βαγγέλη Καρότση που τιμά τα ήθη και τις παραδόσεις της πατρίδας μας …συγχαρητήρια και στους γονείς που ωθούν τα παιδιά τους στη κατεύθυνση των Ελληνικών Αξιών!!!Μπορούμε να ελπίζουμε ότι δεν ισοπεδώθηκαν όλα!!!

ΔΡΑΣΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΛΗΨΗ ΣΤΟΝ Ι.Ν. ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ ΣΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ

“Πρόσκληση στην πρόληψη” στον Ι.Ν Μεταμόρφωσης του Σωτήρος στο Μοσχάτο…. Η τελευταία δράση της φετινής σεζόν.. Πολύ συνάνθρωποι μας με υπομονή δέχτηκαν τις υπηρεσίες των γιατρών και του νοσηλευτικού προσωπικού της κλινικής. Τεράστια ψυχική ικανοποίηση το ότι ο απλός κόσμος μας αγκάλιασε για μια ακόμα φορά! Ανταμοιβή μας η ζεστασιά και οι ευχές που δεχόμαστε από όλους! Η επιτυχία αυτή μας γεμίζει κουράγιο και πείσμα !
Αισθάνομαι ευγνώμων για όλους όσους μας εμπιστεύτηκαν και όλους αυτούς που μας τίμησαν με την παρουσία τους. Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό της κλινικής Ιάσιο Θεραπευτήριο Γενική κλινική Καλλιθέας που στέκονται ακούραστα πλάι μου και φυσικά τους οικοδεσπότες της εκδήλωσης τον πατέρα Γεώργιο , τον πατέρα Φώτιο και τον Χρήστο Αγγελάκη που μας φιλοξένησαν και μας βοήθησαν να φέρουμε εις πέρας και αυτήν την δράση, καθώς και όλους τους καλούς φίλους που στέκονται πλάι μου!

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΝΕΩΝ ΔΟΜΩΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗΣ ΣΤΟ ΒΑΡΝΑΒΑ

Με δυο ακόμη στέγες υποστηριζόμενης διαβίωσης να προστίθενται στο δυναμικό του, το «Ίδρυμα Περιθάλψεως Ατόμων με Νοητική Υστέρηση ή Σύνδρομο Down Μαρία Κόκκορη» δίκαια θα μπορούσε να θεωρηθεί μια από τις σημαντικότερες δομές στη χώρα, στον εξαιρετικά ευαίσθητο χώρο της κάλυψης των αναγκών μιας από τις πιο ευαίσθητες κατηγορίες του πληθυσμού. Τα εγκαίνια των δύο νέων Στεγών Υποστηριζόμενης διαβίωσης “Αθανάσιος Μαρτίνος 1&2” του Ιδρύματος “Μαρία Κόκκορη” της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών τελέστηκαν από τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο Β’ στο παράρτημα του Ιδρύματος στο Βαρνάβα Αττικής ο οποίος και απένειμε τιμητικές πλακέτες στους δωρητές και ευεργέτες αυτής της σπουδαίας προσπάθειας.  Τα εγκαίνια τίμησε με την υψηλή παρουσία του ο Εξοχότατος Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπιος Παυλόπουλος.. Πρωτοστάτης σε αυτό το σπουδαίο έργο ο Αρχιμανδρίτης Νικόδημος Φαρμάκης , ένας άξιος εκπρόσωπος της Εκκλησίας μας. Θερμά συγχαρητήρια σε όλους!

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Είναι ωραίο να μπορείς να μοιράζεσαι …πολύ περήφανη και για τα παιδιά μου …αγαπημένα ρούχα …παπούτσια και παιχνίδια με όλη τους την καρδιά για τα παιδάκια που δεν έχουν δυνατότητα να αγοράσουν. Με πολύ αγάπη και σε συνεννόηση με την κα Γαβαλά Μαρία στις κοινωνικές δομές του Δήμου Καλλιθέας την οποία και ευχαριστώ πολύ!

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΙΕΡΟΨΑΛΤΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ

Στον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονος Αχαρνών η σπουδαία κυρία του Ελληνικού τραγουδιού Γλυκερία, η χορωδία του Συνδέσμου Ιεροψαλτών Αττικής  υπό διεύθυνση κ. Ρεδιάδη-Τούμπα Ηλία , η χορωδία “Άγιος Αλέξανδρος”, η παιδική χορωδία των Σχολών Λαμπίρη και η παιδική χορωδία του Ωδείου Φόρμιγξ, μας ταξίδεψαν στο κατανυκτικό πνεύμα της Μεγάλης Εβδομάδος

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΝΟΗΤΙΚΗ ΥΣΤΕΡΗΣΗ

Ο Ολυμπιακός διοργάνωσε σήμερα την αθλητική εκδήλωση «Αθλητισμός και Άτομα με Νοητική Υστέρηση», η οποία εντάσσεται στις δράσεις του Ευρωπαϊκού προγράμματος «Sports For Different Heroes» στο οποίο ο ΟΣΦΠ συμμετέχει και ηγείται.Η δράση περιελάμβανε αθλητικές δραστηριότητες για τα άτομα με νοητική υστέρηση που φιλοξενούνται στο Ίδρυμα ”Μ. Κόκκορη” με την συμμετοχή των Ακαδημιών Βόλεϊ και Χάντμπολ του συλλόγου.

ΤΣΑΙ ΓΙΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΝΕΟΤΗΤΑΣ Ι.Ν. ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ

Μια όμορφη απογευματινή συνάντηση οργάνωσε ο πάτερ Αναστάσιος Πέτρου στον Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου στον Άγιο Δημήτριο. Με εξαιρετική φιλοξενία από τις κυρίες υπεύθυνες του ναού απολαύσαμε τα εδέσματα που είχαν ετοιμάσει για όλους απολαμβάνοντας την εξαιρετική ομιλία του πάτερα Ηλία Αντωνόπουλου.

ΤΣΑΙ ΓΙΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΛΛΥΛΕΓΓΥΗΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΖΩΓΡΑΦΟΥ

Με πολύ μεγάλη μου χαρά ανταποκρίθηκα στο κάλεσμα του Συλλόγου Αλληλεγγύης Γυναικών Ζωγράφου για να περάσουμε ένα όμορφο απόγευμα κουβεντιάζοντας αλλά και ενισχύοντας τον σύλλογο. Ένας από τους τους κύριους σκοπούς των μελών που απαρτίζουν το σύλλογο , είναι να η βοήθεια είτε με τη συνδρομή μας είτε με τη συγκέντρωση τροφίμων των *πραγματικά* άπορων οικογενειών του Δήμου.

ΔΡΑΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ “ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΛΗΨΗ” ΣΤΟΝ Ι.Ν. ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ

Η προσέλευση του κόσμου στην τρίτη κατά σειρά δράση του σωματείου Πρόσκληση στην Πρόληψη ήταν πραγματικά συγκινητική. Στον φιλόξενο χώρο του Ι.Ν. Αγίου Βασιλείου στον Άγιο Δημήτριο εξετάστηκαν δωρεάν πάνω από 80 συμπολίτες μας. Το κλίμα ζεστό και ανθρώπινο γεμίσαμε τις καρδιές μας με πολύ αγάπη όπως πάντα εισπράττουμε από αυτές τις δράσεις! Είμαι πολύ [...]

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗ Ι.Ν. ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΩΣ ΣΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ

Παραβρέθηκα με πολύ μεγάλη χαρά σε μια όμορφη γιορτή αφιερωμένη στο Τριώδιο για ενίσχυση του Ι.Ν. Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Μοσχάτου . Θέλω να τους ευχηθώ καλή δύναμη στο εξαιρετικό έργο τους!!

ΔΡΑΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ “ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΛΗΨΗ” ΣΤΟΝ Ι.Ν. ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΔΑΦΝΗΣ

Η δεύτερη κατά σειρά δράση του σωματείου Πρόσκληση στην Πρόληψη ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία. Στον φιλόξενο χώρο του κέντρου νεότητας του Ι.Ν. Αγίας Βαρβάρας Δάφνης εξετάστηκαν δωρεάν πάνω από 50 συμπολίτες μας. Με οικοδεσπότη έναν καταπληκτικό, χαρισματικό άνθρωπο, έναν γνήσιο Μακεδόνα , έναν ιερέα που τιμάει τα ράσα του με πολύ πλούσιο πνευματικό και ποιμαντικό έργο [...]

ΕΝΙΣΧΥΣΗ Ι.Ν. ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΟΥ “ΓΑΛΗΝΗ” Ι.Ν. ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ

Για άλλη μια φορά η ψυχή μας έφυγε γεμάτη αγάπη και ζεστασιά από την αγαπημένη γειτονιά του Ταύρου. Τόσο ο πατέρας Νικόλαος του Ι.Ν. Αγίου Ιωάννη όσο και ο πατέρας Ισίδωρος του Ι.Ν. Εσταυρωμένου είναι δυο άξιοι ιερείς με περισσή αγάπη για τους ενορίτες τους. Με μεγάλη χαρά ανταποκρίθηκα στο κάλεσμα και των δυο για ενίσχυση [...]

Δράση Σωματείου “Πρόσκληση στην Πρόληψη” στο Μοσχάτο

"Πρόσκληση στην πρόληψη" στο Μοσχάτο... Σήμερα στον Ι.Ν. Κωνσταντίνου και Ελένης κλείνει ο κύκλος των δράσεων μας για το 2018. Ευχαριστώ τον Μακεδόνα αγαπημένο Πατέρα Παρθένιο για την άψογη φιλοξενία στο Ναό του και όλες τις κυρίες που με αγάπη και φιλότιμο αφιέρωσαν τον πολύτιμο χρόνο τους για το κοινό καλό !!! .Τουλάχιστον 100 ήταν [...]

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΣΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΟΚΚΟΡΗ

Φιλανθρωπικό Bazaar από το Ίδρυμα Μ.Κόκκορη…

Δράση Σωματείου “Πρόσκληση στην Πρόληψη” στην Αργυρούπολη Ελληνικό με ΠΟΛ.ΚΕ.Ο.Α.

"Πρόσκληση στην πρόληψη" στην Αργυρούπολη... Η έκτη κατά σειρά δράση της φετινής σεζόν ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία. Πολλοί ήταν οι συνάνθρωποι μας που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας και δέχτηκαν τις υπηρεσίες των γιατρών και του νοσηλευτικού προσωπικού της κλινικής. Σε μια ζεστή αίθουσα γεμάτη από χαμόγελα αγάπη και ευχές έλαβε τέλος και αυτή η δράση. [...]

Δράση Σωματείου “Πρόσκληση στην Πρόληψη” στην Αγία Μαρίνα Ηλιούπολης

"Πρόσκληση στην πρόληψη" στον Ι.Ν Αγίας Μαρίνας Ηλιούπολης.... Η πέμπτη κατά σειρά δράση της φετινής σεζόν ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία. Εκατό τουλάχιστον συνάνθρωποι μας με υπομονή δέχτηκαν τις υπηρεσίες των γιατρών και του νοσηλευτικού προσωπικού της κλινικής. Τεράστια ψυχική ικανοποίηση το ότι εντοπίστηκαν δυο  σοβαρά περιστατικά τα οποία δεν είχαν γίνει αντιληπτά από τους ασθενείς [...]

Δράση Σωματείου “Πρόσκληση στην Πρόληψη” στην Καλλιθέα

“Πρόσκληση στην πρόληψη” στο δημαρχιακό μέγαρο Καλλιθέας. Η τέταρτη κατά σειρά δράση της φετινής σεζόν ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία σε μια αίθουσα κατάμεστη, γεμάτη από αγάπη κ ενέργεια, δίνοντας τόσες ευκαιρίες σε τόσο κόσμο να χαρίσουν στον εαυτό τους το σεβασμό που τους αξίζει, με παροχή όπως πάντα δωρεάν προληπτικών εξετάσεων.

ΔΡΑΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ “ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΛΗΨΗ” ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ

"Πρόσκληση στην πρόληψη" στον πολιτιστικό πολυχώρο Γαλαξία στην πλατεία Νέας Σμύρνης .... Μια μέρα γεμάτη από αγάπη κ ενέργεια,δίνοντας τόσες ευκαιρίες σε τόσο κόσμο να χαρίσουν στον εαυτό τους το σεβασμό που τους αξίζει , με παροχή όπως πάντα δωρεάν προληπτικών εξετάσεων. Ευχαριστώ το φιλανθρωπικό σωματείο "Όλοι μαζί για την Νέα Σμύρνη"  γι αυτήν την όμορφη [...]

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΣΤΟΝ Ι.Ν. ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ ΤΑΥΡΟΥ

Σήμερα το απόγευμα είναι αφιερωμένο στο πολύπαθο Ταύρο ...Ενίσχυση φιλόπτωχου Εσταυρωμένου ...θεάρεστο το έργο της εκκλησίας μας και των ανθρώπων που τη περιβάλλουν !!! Άξια και η φίλη Ζαμπία Γαβαλα

ΔΡΑΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ “ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΛΗΨΗ” Α΄ΚΑΠΗ ΖΩΓΡΑΦΟΥ

Η "Πρόσκληση στη πρόληψη" σε συνεργασία με την παράταξη Ζωγράφου Μπροστά με τον Παναγιώτη Αγγελόπουλο  στο Ά ΚΑΠΗ ...πάντα διπλά στους συμπολίτες μας ...με αγάπη ...

ΔΡΑΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ “ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΛΗΨΗ” Π. ΦΑΛΗΡΟ

Στον Ι.Ν.Κοιμήσεως της Θεοτόκου Π.Φαλήρου η δράση μας "Πρόσκληση στη Πρόληψη"..ευχαριστώ θερμά τον Πατέρα Ιωσήφ και τον κ Ανδρέα Δούμα για τη φιλοξενία !!!!Ο καιρός μπορεί να είναι κρύος όμως η προσφορά έχει τη μαγική ικανότητα να ζεσταίνει τις καρδιές !!!!

Επίσκεψη & συνεισφορά στον Ι.Ν.Ευαγγελιστρίας στην Καλλιθέα.

Από την σημερινή μου επίσκεψη στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας στην Καλλιθέα. Εκεί συνάντησα τον πατέρα Αντώνιο, έναν άνθρωπο που δεν εφησυχάζει ποτέ, για να συνδράμω στην προσπάθειά του να συλλέξει γάλα και λάδι για τους άπορους ενορίτες του! Αυτό είναι το μεγαλείο της εκκλησίας μας, υπάρχει πάντα μια πόρτα ανοιχτή για τον πόνο, τη φτώχεια και [...]

Επίσκεψη & προσφορά στον Ι.Ν.Αγίου Γεωργίου Καματερού.

Η σημερινή ημέρα αγάπης και προσφοράς έχει τελευταίο προορισμό τον αγαπημένο μας πατέρα Κωνσταντίνο στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στο Καματερό, έναν άνθρωπο που αγωνίζεται νυχθημερόν για τους ενορίτες του!

Προσφορά στο Ίδρυμα ΣΥΔ ΚΟΚΚΟΡΗ και ΨΑΡΑΥΤΕΙΟ.

Από την επίσκεψη στο Ίδρυμα Σ.Υ.Δ. Κόκκορη & Ψαραύτειο και την παράδοση των δύο τροχήλατων τραπεζιών για τον εξοπλισμό του νοσηλευτικού δωματίου τους.

Προσφορά στο ΣΥΔ ΚΟΚΚΟΡΗ και ΨΑΡΑΥΤΕΙΟ.

Από την επίσκεψη στο ΣΥΔ Κόκκορη και Ψαραύτειο, όπου ο αγαπημένος πατέρας Νικόδημος παρέλαβε ένα αναπηρικό αμαξίδιο προκειμένου να βελτιωθεί η καθημερινότητα των παιδιών με ειδικές ανάγκες του Ιδρύματος.

Δράση “Πρόσκληση στην Πρόληψη” στον Δήμο Αμαρούσιου.

Από τη Δράση "Πρόσκληση στην Πρόληψη" στο Μαρούσι.

Προσφορά φαρμάκων στην Κοινωνική Μέριμνα Μοσχάτου.

Από την ανταπόκρισή μας στο κάλεσμα της Κοινωνικής Μέριμνας Μοσχάτου, με την επιστήθια φίλη, Ζαμπία Γαβαλά.

Η “Πρόσκληση στην Πρόληψη” στην Ν.Ιωνία.

Η “Πρόσκληση στη Πρόληψη” σε συνεργασία με την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία και το Δήμο Νέας Ιωνίας…

“ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ στην ΠΡΟΛΗΨΗ” σε Νέα Σμύρνη.

Με καλούς φίλους στη δράση μας στη Νέα Σμύρνη στον Ι.Ν. Αγίας Παρασκευής…

Προσφορά Αγάπης ενόψει εορτών του Πάσχα.

Η πασχαλιάτικη αποστολή αγάπης ξεκίνησε με άγχος μεν, αλλά σίγουρα και με πολλά χαμόγελα…

Ευχές για καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα

Φιλανθρωπικός αγώνας ποδοσφαίρου στο Μοσχάτο.

Από τον φιλανθρωπικό αγώνα ποδοσφαίρου στο Μοσχάτο.

Φιλανθρωπικό Bazaar από τις Στέγες Μ.ΚΟΚΚΟΡΗ & Μερόπειο Ίδρυμα.

Φιλανθρωπικό Bazaar από το Ίδρυμα Μ.Κόκκορη…

Συγκέντρωση φαρμάκων από “ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ” Ν.Σμύρνης.

Συγκέντρωση Φαρμάκων από “Παναθηναϊκή” Νέας Σμύρνης…

“Πρόσκληση στην Πρόληψη” στο Παλαιό Φάληρο.

Η δράση “Πρόσκληση στη Πρόληψη” βρέθηκε στο Παλαιό Φάληρο μαζί με τον Γυναικείο Εξωραϊστικό & Πολιτιστικό Σύλλογο “Αθηνά”…

“Πρόσκληση στην Πρόληψη” στην Ν.Σμύρνη.

Από την δράση μας στη Νέα Σμύρνη. Σε συνεργασία με το Φιλανθρωπικό Σωματείο “Όλοι μαζί για την Νέα Σμύρνη”, εξετάσαμε…

Η προσφορά αγάπης- τροφίμων συνεχίζεται!

Από τη συνάντηση στο Χαϊδάρι με τον Πρόεδρο των Μακεδόνων Δυτικής Αττικής για να μοιράσουμε τρόφιμα σε κάποιες οικογένειες που ταλαιπωρούνται από την οικονομική κρίση!!!

Προσφορά Ρολογιών στον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Πολεμιστών Κύπρου 1964, ’67 & ’74.

Από την παραλαβή των ρολογιών που προσφέραμε στα μέλη του Πανελλήνιου Συνδέσμου Πολεμιστών Κύπρου 1964, ’67 & ΄74.

Προσφορά αγάπης, προσφορά τροφίμων!

Ημέρες γιορτών και χαράς, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι…

“Πρόσκληση στην Πρόληψη” στην Καλλιθέα.

Η “Πρόσκληση στην Πρόληψη” βρέθηκε στην Καλλιθέα και συνεχίζει τη δράση της στο Δήμο! Συγκινητική ήταν η προσέλευση πολιτών και φίλων που αγκάλιασαν την Δράση μας. Σκοπός μας να δώσουμε τη δυνατότητα σε όσο γίνεται περισσότερους δημότες να εξεταστούν δωρεάν!

Συγκέντρωση τροφίμων στην κεντρική πλατεία Ν.Σμύρνης.

Κατά τη διάρκεια της δράσης “Πρόσκληση στην Πρόληψη” στο Α’ ΚΑΠΗ Υμηττού, πετάχτηκα στη Νέα Σμύρνη να παραδώσω τρόφιμα στο φίλο Πέτρο Κουκά. Όποιος μπορεί να βοηθήσει γίνεται συλλογή τροφίμων στη κεντρική πλατεία Νέας Σμύρνης!!! Με συνόδευσε η αγαπημένη φίλη Ζαμπία Γαβαλά!

Συγκέντρωση αγαθών για τους πληγέντες της Δυτικης Αττικης από την Β4 ΝΟΔΕ ΝΔ.

Συγχαρητήρια στον πρόεδρο Νίκο Αδαμόπουλο και ένα μεγάλο μπράβο στον κόσμο για την τεράστια συμμετοχή και ευαισθησία του στη μεγάλη θεομηνία που έπληξε τους κατοίκους της Δυτικής Αττικής!!!

Βοήθεια στους πληγέντες από τις πλημμύρες.

Μετά από εισήγηση του Προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη, οι Τοπικές του κόμματος μαζεύουν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για τους κατοίκους της Δυτικής Αττικής που επλήγησαν από τις πλημμύρες!!!

Κίνηση ανθρωπιάς για τους Έλληνες Πολεμιστές της Κύπρου.

Μία κίνηση ανθρωπιάς πραγματοποιήθηκε σήμερα για τους ξεχασμένους Έλληνες Πολεμιστές της Κύπρου όπου η πολιτεία οφείλε να είχε μεριμνήσει.
Οι άνθρωποι που έχουν προσφέρει στην πατρίδα δεν θα πρέπει να λησμονούνται!

“ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ στην ΠΡΟΛΗΨΗ” στον Δήμο Δάφνης-Υμηττού!

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε μια ακόμη δράση “Πρόσκληση στη Πρόληψη “στο δήμο Δάφνης -Υμηττού. Πάνω από διακόσιοι δημότες εξετάστηκαν και ενημερώθηκαν δωρεάν από το επιστημονικό και νοσηλευτικό προσωπικό της κλινικής “ΙΑΣΙΟ- Θεραπευτήριο”.

Γιορτή PETERANDPAULS VISION

Από την γιορτή της PETERANDPAULS VISION με αφορμή την έναρξη δραστηριοτήτων και την εισαγωγή της στο Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου της νέας εταιρείας του Ομίλου τους!!!

“Πρόσκληση στην Πρόληψη” στους Αρκιούς!

Είχαμε την ευλογία, εγώ και οι συνεργάτες μου, να βρεθούμε με τη Δράση μας “Πρόσκληση στη Πρόληψη” στους Αρκιούς”. Ένα μικρό νησί του Αιγαίου 48 κατοίκων, το οποίο ανήκει στο Δήμο Πάτμου! Ευχαριστώ, τον Δήμαρχο Πάτμου, κο Γρηγόρη Στόικο για την άμεση ανταπόκριση, τους γιατρούς Χρήστο Ζούνη- Σπύρο Μιχα- Ηλία Νικολόπουλο- Γιώργο Πλάκα, τις εταιρίες Medical Products -Verma Drugs -Blue Star Ferries -Chiton-Βραχνός και φυσικά, τους φίλους, που μας βοηθήσανε να φτάσουμε ως εδώ!!!

“ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ στην ΠΡΟΛΗΨΗ” στην Ιερά Μητρόπολη Ν.Ιωνίας & Φιλαδέλφειας!

Από σήμερα η δράση μας “Πρόσκληση στην Πρόληψη” πάλι κοντά στο κόσμο!!!Ευχαριστώ ιδιαιτέρως τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη κ.Γαβριήλ για την άμεση ανταπόκριση στη πρόταση μας για δωρεάν ιατρικό έλεγχο στους ενορίτες του. Επίσης ευχαριστώ όλο το προσωπικό του ιδρύματος “Καλός Σαμαρείτης” για την ζέστη φιλοξενία και την κυρία Φωτεινή Καρύδα. Το ίδρυμα φιλοξενεί 37 ηλικιωμένους… Nα τονίσω για άλλη μια φορά το σημαντικό έργο της εκκλησίας μας!!!

Ημέρα προσφοράς και αγάπης!

Ημέρα προσφοράς και αγάπης!!! Ενίσχυση συσσιτίου Ι. Ναού Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης στο Μοσχάτο- Ερυθρό Σταυρό Μοσχάτου και Κοινωνικού Παντοπωλείου Ι. Μητροπόλεως Ιλίου Αχαρνών και Πετρουπόλεως!!! Ευχαριστώ πολύ τους Πατέρες Παρθένιο, Κωνσταντίνο και την κυρία Αγγελική Νικολαΐδου!!!!

Εγκαίνια καινούργιου ξενώνα εφήβων του Συλλόγου Φλόγα στο Χολαργό

Από τα εγκαίνια του καινούργιου ξενώνα εφήβων του Συλλόγου Φλόγα στο Χολαργό παρουσία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου!!! Συγχαρητήρια στο Ίδρυμα Νιάρχος και την οικογένεια Καμαράτου. Και ένα τεράστιο μπράβο για το έργο της στη κυρία Μαρία Τριφωνιδου !!! Ας ανάψουμε λοιπόν όλοι μαζί τη φλόγα της αγάπης!!!!!

Πρόσκληση στην πρόληψη – Μοσχάτο – Ταύρος

Η δράση μου “Πρόσκληση στη Πρόληψη “κατεβάζει αυλαία για τη σεζόν ….αυτή ….. επιλέξαμε να κλείσουμε με το Ταύρο μια πολύπαθη και βαριά χτυπημένη από την κρίση περιοχή !!!Ευχαριστώ το Δήμαρχο Ανδρέα Ευθυμίου για την άμεση ανταπόκριση και φιλοξενία στο δήμο του.Ευχαριστώ ολόψυχα τη φίλη μου Ζαμπία Γαβαλά για την οργάνωση και την αγάπη της,τον […]

Ίδρυμα Κόκκορη

Πριν από λίγο στο Ίδρυμα Κόκκορη….ευχαριστώ πολύ για την υποδοχή και την αγάπη !!!! Εύχομαι ο Θεός να δίνει δύναμη στο Πατέρα Νικόδημο για να συνεχίζει τον θεάρεστο έργο του !!!!

“Πρόσκληση στη Πρόληψη ” στο δήμο Περιστερίου

Μια ακόμη δράση έλαβε τέλος με εξαιρετικά μεγάλη επιτυχία…πλήθος κόσμου μας τίμησε με την παρουσία του στο δήμο Περιστερίου!

“Πρόσκληση στη Πρόληψη ” στο δήμο Ζωγράφου

Σήμερα είχα τη χαρά να βρεθώ με τους συνεργάτες μου για μια ακόμη δράση “Πρόσκληση στη Πρόληψη “Στο δήμο Ζωγράφου μετά από πρόσκληση του υποψηφίου Δημάρχου Παναγιώτη Αγγελόπουλου. Νιώθω πραγματικά την ανάγκη να ευχαριστήσω όλη την ομάδα του Παναγιώτη για την μεγάλη επιτυχία της δράσης και ιδιαιτέρως τον φίλο Πέτρο Θεοδωράκο !!!

Αθλητικός Όμιλος ΔΑΦΝΗ Π.Φαλήρου

Καλημέρα από τον Αθλητικό Όμιλο ΔΑΦΝΗ Π.Φαλήρου, σήμερα είχαμε τη χαρά μετά από πρόσκληση της Διοίκησης να παρευρεθούμε με την ομάδα μου στο γήπεδο “Σωτήρης Αγγελόπουλος “και να εξετάσουμε δωρεάν τους γονείς των αθλητών. Ευχαριστούμε πολύ για τη φιλοξενία !!!!

“Πρόσκληση στη Πρόληψη” – Πεύκη

Μια ακόμη δράση “Πρόσκληση στη Πρόληψη ” πραγματοποιήθηκε σήμερα στη Πεύκη, ευχαριστώ από καρδιάς το ΠΕ.Α.Π. και τον Εξωραϊστικό -Πολιτιστικό Σύλλογο “Πεύκη” για τη φιλοξενία στο Δήμο τους. Επίσης θα ήθελα για μια ακόμη φορά να ευχαριστήσω ολόψυχα τους Γιατρούς και το προσωπικό της κλινικής Ιάσιο . Περισσότερες φωτογραφίες

Δήμος Πεντέλης, “2ο ΚΑΠΗ Μελισσίων” – Πρόσκληση στη Πρόληψη

Από την 3η Δράση μας στο Δήμο Πεντέλης “2ο ΚΑΠΗ Μελισσίων”!!! Πρόσκληση στη Πρόληψη !!! Ευχαριστώ τον Δήμαρχο κύριο Στεργίου για τη φιλοξενία στο δήμο του!!! Περισσότερες φωτογραφίες

Πανελλήνιος Σύλλογος Πολεμιστών Κύπρου

Πριν από λίγο παραδώσαμε στον Πρόεδρο Πανελληνίου Συλλόγου Πολεμιστών Κύπρου Αλέξανδρο Μηλιώνη 10 κούτες τρόφιμα για τους άπορους ήρωες ….ο λαός που ξεχνάει την ιστορία του είναι καταδικασμένος να την ξαναζήσει!!!!!

Ιερό Ναός Κωνσταντίνου και Ελένης στο Μοσχάτο

Καλημέρα από τον ιερό Ναό Κωνσταντίνου και Ελένης στο Μοσχάτο!!!Ο πατέρας Παρθένιος από το πρωί στον αγώνα …κοντά στους ενορίτες του ….μοιράζει δέματα αγάπης και ελπίδας!!! Χίλια μπράβο και σε όλες τις κύριες που αφιερώνουν το χρόνο τους για αυτό το θεάρεστο σκοπό!

Β4 ΝΟΔΕ, δωρεάν ιατρικές εξετάσεις – Ιάσιο Θεραπευτήριο

Σε μια εποχή που η κρίση έχει χτυπήσει όλους τους τομείς , το μεγαλύτερο πλήγμα έχει δεχτεί ο τομέας της υγείας, καθώς από κοινωνικό αγαθό έχει μετατραπεί για τους περισσότερους πολίτες, σε είδος πολυτέλειας. Εκατοντάδες άνθρωποι ταλαιπωρούνται σε καθημερινή βάση, είτε στην δευτεροβάθμια υγεία που καλύπτει το κομμάτι της περίθαλψης, είτε στην πρωτοβάθμια, η οποία […]

Συσσίτιο Αγίας Μαρίνας στο Περιστέρι και Γαλήνης στον Ταύρο

Σήμερα με τις αγαπημένες φίλες μου επισκεφτήκαμε το συσσίτιο της Αγίας Μαρίνας στο Περιστέρι και της Γαλήνης στον Ταύρο !!! Μικρή προσφορά με πολύ αγάπη….Εύχομαι γρήγορα η πατρίδα μας να επανακάμψει …οι Έλληνες χρειάζονται δουλειές για να μπορούν να ζούνε με αξιοπρέπεια !!! Ευχαριστώ τη φίλη και γιατρό Χριστίνα Μπουμπούκα για την ευαισθησία της και […]

Ίδρυμα Κόκκορη

Σήμερα επισκέφτηκα μαζί με το φίλο και συνεργάτη Άρη Χαραλαμπάκη το Ίδρυμα Κόκκορη και η αλήθεια είναι ότι έφυγα γεμάτη χαρά, πλημμύρισε η ψυχή μου από συναισθήματα και γέμισε η αγκαλιά μου. Θέλω να συγχαρώ τον Πατέρα Νικόδημο για το θεάρεστο έργο του, για το μεράκι και την αγάπη του στα παιδιά! Για άλλη μια […]

Πρόληψη από την Β4 ΝΟΔΕ ΝΔ Αθήνας

Θέλω να ευχαριστήσω τους γιατρούς και το προσωπικό της κλινικής μου από καρδιάς για την υποστήριξη και την αγάπη τους …και να τονίσω και πάλι ότι η πρόληψη σώζει ζωές και αυτό έγινε σήμερα…οι γιατροί μου σήμερα βρήκαν ένα καρκίνο….ο οποίος τώρα μπορεί να αντιμετωπιστεί …μόνο και μόνο για αυτό, θεωρώ ότι η δράση μας […]

Τοπική Αγίου Δημητρίου – Ιάσιο: Δωρεάν καρδιολογική εξέταση

Μαζί με το ιατρικό /νοσηλευτικό προσωπικό της κλινικής Ιασιο σε συνεργασία με το τμήμα γυναικών της τοπικής Αγίου Δημητρίου στα γραφεία τους κόμματος (Αγίου Δημητρίου 151) πραγματοποιήθηκε δωρεάν καρδιολογική εξέταση με καρδιογράφημα, μέτρηση σακχάρου, οξυγόνου και πιέσης. Όπως έχει πει και ο Πρόεδρος μας Κυριάκος Μητσοτάκης το κόμμα ανοίγει τις πόρτες του στους πολίτες ανεξάρτητου […]

Αθλητικό Σωματείο Σπάρτακος

Σήμερα με μεγάλη χαρά παρέδωσα στο Αθλητικό Σωματείο Σπάρτακος 80 φόρμες για τους αθλητές μας ! Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου στα παιδιά καλούς αγώνες και να συνεχίσουν να αγωνίζονται με την ψυχή τους ! Ευχαριστώ πολύ τον πρόεδρο κ. Γιάννη Βατικιώτη !

Σύλλογος Τρίτεκνων Αττικής

Παράδοση τροφίμων στο Σύλλογο Τρίτεκνων Αττικής !Βοηθάμε και στηρίζουμε εμπράκτως την Ελληνική Οικογένεια! Είναι φοβερά τα προβλήματα και η αδιαφορία που αντιμετωπίζουν οι τρίτεκνες οικογένειες από την πολιτεία !!! Ως τρίτεκνη αναγνωρίζω τον αγώνα που δίνουν καθημερινά!

12ο Δημοτικό Καλλιθέας

Καλημέρα από το 12ο Δημοτικό Καλλιθέας!!! Σήμερα στη δράση μας προστέθηκε και φυσιοθεραπευτική εκτίμηση για τους μαθητές και Καρδιολογικός έλεγχος και μέτρηση σακχάρου στους γονείς!!! Περισσότερες φωτογραφίες