Δράση Σωματείου “Πρόσκληση στην Πρόληψη” στην Καλλιθέα

“Πρόσκληση στην πρόληψη” στο δημαρχιακό μέγαρο Καλλιθέας…. Η τέταρτη κατά σειρά δράση της φετινής σεζόν ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία σε μια αίθουσα κατάμεστη, γεμάτη από αγάπη κ ενέργεια, δίνοντας τόσες ευκαιρίες σε τόσο κόσμο να χαρίσουν στον εαυτό τους το σεβασμό που τους αξίζει , με παροχή όπως πάντα δωρεάν προληπτικών εξετάσεων.
Αισθάνομαι ευγνώμων για τους πάνω από 200 ανθρώπους που μας εμπιστευτηκαν και μας τίμησαν με την παρουσία τους και δέχτηκαν με υπομονή τις υπηρεσίες που παρέχει η δράση. Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό της κλινικής Ιάσιο Θεραπευτήριο Γενική κλινική Καλλιθέας που ακούραστα και με χαμόγελο εξυπηρέτησαν τόσο κόσμο.

Ευχαριστώ τον Δήμαρχο Καλλιθέας κ. Δημήτρη Καρναβο ,το Δήμαρχο Μοσχάτου Ταύρου κ. Αντρέα Ευθυμίου , τον πρ. πρόεδρο της ΚΕΔΕ πρ. Δήμαρχο Καλλιθέας κ. Κώστα Ασκουνη ,την αντιδήμαρχο κ. Αννα Γιαννακου Πασχου, την αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολιτευσης Καλλιθέας κ. Βάσω Μαργαριτη, τον υποψηφιο Δήμαρχο Μοσχάτου Ταύρου κ .Αντώνη Μπουτση , τη δημοτική σύμβουλος Μοσχάτου Ταύρου κ. Ζαμπια, τη δημοτική σύμβουλο κ. Νατασσα Αδαμοπουλου , την πρ .δημοτική σύμβουλος κ. Αθηνά Εξαρχου , την πρ. Δημοτική Σύμβουλο κ. Δήμητρα Καπουτση , τον κ. Γιώργο Καστανη , το κ. Χάρη Πασβαντιδης, τον κ. Αποστολιδης, οι επιχειρηματιες κ. Νίκο Γιοβανιδης  την κ. Βανα Μανδελενη και τον κο Κωνσταντίνο Δημητριαδη καθώς και όλους τους ανωνύμους συμπολίτες μας που μας τίμησαν με την παρουσία τους!

Και να είστε σίγουροι δεν θα σταματήσουμε εδώ!!

[themeum_gallery_list number_of_gallery=”6040″ column=”4″ limit=”106″ empty_space=”15px”]