BAZAAR ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΚΟΚΚΟΡΗ

Καλημέρα απο την όμορφη Γλυφαδα .. αγορές δώρων απο το bazaar του Σ.Υ.Δ. Κόκκορη- Ψαραύτειο- Μαρτίνος-Τζέρμπη ..με μικρά δωράκια ενισχύουμε το …

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΑΣ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ

Απο τον Ι.Ν. Αγιας Άννας στο Ταύρο…χρόνια πολλά στις εορτάζουσες!!!  

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ “ΝΙΚΟΔΗΜΟΣ ΓΡΑΙΚΟΣ”

Απο τα εγκαίνια του κέντρου δημιουργικής απασχόλησης για ΑΜΕΑ «Νικόδημος Γραικός» του ιδρύματος Ατόμων με νοητική υστέρηση ή σύνδρομο Down… Μαρία …

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΔΡΙΑΝΝΑ ΜΑΝΕΤΤΑ

Είχα τη χαρά να υποδεχθώ στα γραφεία της Olympico Vision τη κειμενογράφο του Βρετανικού Παλατιού , CEO Victorius Network και εμπνεύστρια του Greek Festival Andriana Manetta… συζητήσαμε τρόπους συμπόρευσης και συνεργασίας ανάδειξης των οραμάτων μας!!!

ΣΥΝΕΔΡΙΟ GREEK FESTIVAL

Σήμερα διεξήχθει το επιχειρηματικό συνέδριο της Victorius Team που είχα τη χαρά να παρουσιάσω τη δράση της Olympico Vision!!! Ευχαριστώ θερμά …

ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΗΝ 2Η ΑΝΤΙ ΔΕΘ

Ευχαριστώ τον κ Καραχάλιο για τη πρόσκληση και τη δυνατότητα να ακουστεί η δράση της Olympico Vision στο 2ο Αντί ΔΕΘ συνέδριο!!!!
Η Olympico Vision δεν έχει πολιτική ταυτότητα απευθύνεται σε όλους τους πολίτες που πιστεύουν στο Όραμα μας και το Ολυμπιακό Ιδεώδες❤️

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΠΟΝΤΙΑΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Με τους φίλους μου απο τη Ποντιακή Κοινότητα της Καλλιθεας συζητήσαμε για τη δράση και την προώθηση της Olympico Vision❤️

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ ΚΑΙ ΘΡΑΚΙΩΤΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Πρωινή επίσκεψη στα γραφεία της Ένωσης Μακεδόνων και Θρακιωτών Δυτικής Αττικής, και όχι μόνο, “Μέγας Αλέξανδρος”. Επίσκεψης αγάπης αλλά και ενημέρωσης των μελών για τη δράση και το σκοπό της Olympico Vision. Με τον πρόεδρο κ. Απόστολο Καραπέτρο μας συνδέει μια ειλικρινή σχέση φιλίας και αγάπης

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΜΑΡΙΑ ΣΥΡΕΓΓΕΛΑ

Συνάντηση με την Υφυπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, αρμόδια για την Δημογραφική Πολιτική και την Οικογένεια, κ. Μαρία Συρεγγέλα – Maria Syrengela . Σε μια συζήτηση εφ’όλης της ύλης για θέματα που άπτονται της αρμοδιότητας της καθώς και για την προώθηση του σκοπού της Olympico Vision.

Meeting with the Deputy Minister of Labor and Social Affairs, responsible for Demographic Policy and the Family, Mrs. Maria Syrengela. In a discussion related to its competence as well as for the promotion of the purpose of Olympico Vision.

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΡΕΣΒΕΥΤΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ Κ. ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ

Πρωινή ευχάριστη επίσκεψη απο τον Κύπριο πρεσβευτή της Olympico Vision κ.Αντώνη Θεοδωρίδη στα γραφεία μας!!!!  

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΣΠΥΡΟ ΚΑΡΑΒΟΥΛΗ

Μια ενδιαφέρουσα συνάντηση είχαμε στα γραφεία μας με τον Διευθύνων Σύμβουλο του ομίλου Sportcamp Loutraki κ Καραβούλη Σπύρο. Το Sportcamp σε συνεργασία με το International Olympic Truce Centre – Διεθνές Κέντρο Ολυμπιακής Εκεχειρίας διοργανώνουν ένα Βιωματικό και Εκπαιδευτικό πρόγραμμα Αρχαιοελληνικών Αθλημάτων και Ιδεωδών στις εγκαταστάσεις της International Olympic Academy – Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας, το Imagine Peace Juniors Camp. Συζητήσαμε εκτενώς τη δράση της Olympico Vision!!!! Τον ευχαριστούμε θερμά για την επίσκεψη!!!

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΛΑΣΙΘΙΩΤΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Είχα την χαρά και τη τιμή να προσκληθώ απο τον Σύνδεσμο Λασιθιωτων Ηρακλείου « Το Οροπέδιο» έτος ιδρύσεως 1923… θερμή υποδοχή απο τον πρόεδρο κ.Γρηγόρης Χαινακης και τον πρωην πρόεδρο κ. Αλέξανδρο Ξωμεριτάκη!!! Τους ευχαριστώ θερμά για τα αναμνηστικά δώρα και την υποστήριξη του Οράματος της Olympico Vision!!!
Την αγάπη μου για τη Κρήτη εξάλλου δεν την έκρυψα ποτέ …χαίρομαι κάθε φορά που με ρωτάνε αν η καταγωγή μου είναι απο το Οροπέδιο Λασιθίου.. ίσως τελικά και να είναι !!!!

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΡΑΜΠΕΛΑ

Είχα τη χαρά να να υποδεχθώ στα γραφεία μας τον κ Ιωάννη Καράμπελα, πρόεδρο του Hermes Institute of International Affairs, Security & Geoeconomy και να συζητήσουμε συνεργασία και υποστήριξη του Οράματος της Olympico Vision!!!

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΙΤΣΜΠΟΥΡΓΚ ΠΕΝΣΥΛΒΆΝΙΑ USA

Ένα όμορφο μπουκέτο νέων φοιτητών απο το Πανεπιστήμιο του Πίτσμπουργκ είχα τη χαρά να επισκεφτούν την Olympico Vision και να ενημερωθούν για το δίκαιο αίτημα μας ..διπλή χαρά οι ευχές όλων αυτών των παιδιών για τα γενέθλια μου!!! Τους φοιτητές συνόδευε ο πρεσβευτής μας καθηγητής Mike Epitropoulos !!!!

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΘΕΤΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

Είχα τη μεγάλη χαρά και τιμή να επισκεφτεί τα γραφεία της Olympico Vision ο μουσικοσυνθέτης κ. Βαγγελης Βασιλειου ένας πολύ όμορφος άνθρωπος ένας καταξιωμένος καλλιτέχνης!!! Απο σήμερα αρωγός της εθνικής μας προσπάθειας!!!!

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑ.Δ.Ε.Ε κ. ΖΑΦΕΙΡΙΑΣ ΖΕΦΗ ΚΑΡΓΙΔΟΥ

Είχα τη τιμή και τη χαρά να με επισκεφτεί στα γραφεία της Olympico Vision η Διευθύντρια Επικοινωνίας της Παγκόσμιας Διακοινοβουλευτικής Ένωσης Ελληνισμού (ΠΑ.Δ.Ε.Ε.) PADEE – WHIA κ. Zafeiria Zefi Kargidou μετά απο τηλεφωνική επικοινωνία που είχα με τον Γερουσιαστή κ. Stephan Pappas !!! Η Olympico Vision απο σήμερα έχει την αμέριστη υποστήριξη τους σε αυτη τη μεγάλη εθνική προσπάθεια!!!

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΘΥΜΙΟ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟ ΠΡΟΕΔΡΟ Σ.Α.Τ.Α

Σήμερα βρέθηκα σε ένα αρκετά θορυβώδες δραστήριο και ζωντανό Συνδικάτο αυτό των αυτοκινητιστών ταξί Αττικης (Σ.Α.Τ.Α.).. βέβαια ως λάτρης της φασαρίας βρήκαμε αμέσως κοινό κώδικα επικοινωνίας .. ευχαριστώ θερμά τον πρόεδρο Θύμιος Λυμπερόπουλος και τα υπόλοιπα μέλη που συμμετείχαν στην ενημέρωση για τη δράση της Olympico Vision !!!

ΣΑΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΚΟΙΝΟΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΩΝ κ. ΑΝΤΡΕΑ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟ

Επίσκεψη στα γραφεία της Olympico Vision ο γενικός διευθυντής του Διεθνούς Ιδρύματος « Κοινόν Πελοποννησίων κ. Ανδρέας Νικολόπουλος ενημερώθηκε για το Εθνικό Όραμα της OLYMPICO και συμφωνήσαμε να συμπορευτούμε!!! Τον ευχαριστώ θερμά για τη τιμή και το χρόνο της επίσκεψης του!!!!

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΑΣΚΟΥΝΗ

ΥΠΟΓΡΑΦΩ – ΣΤΗΡΙΖΩ

Είχα τη χαρά και τη τιμή να υποδεχθώ στα γραφεία της Olympico Vision τον αγαπημένο μου φίλο , πρώην δήμαρχο και νυν επικεφαλή της αξιωματικής αντιπολίτευσης της Καλλιθέας κ. Κώστας Ασκούνης συζητήσαμε αναλυτικά τη δράση της olympico και από σήμερα έχουμε την ένθερμη υποστήριξη του σε αυτή τη δίκαιη εθνική προσπάθεια !!!! Τον ευχαριστώ θερμά!!!!!

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ κ. ΙΩΑΝΝΗ ΧΑΤΖΗΘΕΟΔΟΣΙΟΥ

Είχα τη χαρά και τη τιμή να επισκεφτώ στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών τον πρόεδρο του κ Ioannis Chatzitheodosiou παρουσία και του αντιπροέδρου κ. Νικος Γρεντζελος και να τους ενημερώσω για τη δράση της Olympico Vision!!! Συνοδοιπόροι μας λοιπόν και οι δυο στο δύσκολο έργο μας .. ένθερμοι υποστηρικτές .. τους ευχαριστώ θερμά για το χρόνο και την ανταλλαγή απόψεων!!!!

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕ ΤΟ ΓΡΗΓΟΡΗ ΤΑΣΙΟ

Συνάντηση στα γραφεία της ΠΟΞ – Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων με τον πρόεδρο κ.Γρήγορη Τάσιο , έναν ανήσυχο και δυναμικό Μακεδόνα .. μια πρώτη επαφή ενημερωσης και γνωριμίας για το σκοπό και τη δράση της Olympico Vision…

Meeting at the offices of POX – Panhellenic Federation of Hoteliers with the president Mr. Grigoris Tasios a restless and dynamic Macedonian .. a first contact of information and acquaintance for the purpose and action of Olympico Vision…

Η OLYMPICO VISION ΣΤΗ ΣΥΜΗ

ΥΠΟΓΡΑΦΩ – ΣΤΗΡΙΖΩ

Olympico Vision παντού τώρα και Συμη η δίκαιη ψηφοφορία με στόχο το εθνικό συμφέρον και στα Δωδεκανησα🇬🇷💪❤️🙏 Ευχαριστώ τους φίλους μου Ηλία Τσαβαρή και τον ιδιοκτήτη της γνωστής ταβέρνας Παντελής για το όμορφο δείπνο και τη καλή παρέα 💪❤️🙏🇬🇷

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗ ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΘΩΜΑΙΔΟΥ

SUPPORT OUR VISION

Είχα τη χαρά να βρεθώ σήμερα στο δημαρχείο Νέας Ιωνίας και να παρουσιάσω τη δράση της Olympico Vision στη δήμαρχο κ.Δέσποινα Θωμαΐδου .. έναν εξαιρετικό υπέροχο και δημιουργικό άνθρωπο .. που με τη γυναικεία της φινέτσα, το πάθος για δημιουργία και ομορφιά παντού, αναβάθμισε την εικόνα του δήμου ..
Θετική και υποστηρικτική δήλωσε σε καθετί που προάγει το εθνικό συμφέρον .. απο σήμερα και μελος της OLYMPICO!!!!
Τις επόμενες μέρες θα διαμορφώσουμε τη μορφή συνεργασίας μας!!!
Την ευχαριστώ θερμά για την άμεση ανταπόκριση .. την ευγένεια.. τη καλοσύνη .. και τη δοτικότητα που τη χαρακτηρίζει ως άνθρωπο γενικά!!!

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΔΡ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟ ΤΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ

Επισφράγιση συνεργασίας και ενωση δυνάμεων με τον καλό μου φίλο Δρ. Παναγιώτης Αγγελόπουλος , πρόεδρο του Ινστιτούτου Καποδίστριας.

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ “ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ” Κ. ΚΙΟΥΡΤΖΙΔΗ

https://olympicovision.com/ypografo-stirizo/
Είχα την χαρά να επισκεφθεί τα γραφεία μας ο Προεδρος της παράταξης Ελεύθεροι Άνθρωποι κ. Πάρις Κουρτζίδης και να εκφράσει την υποστήριξη του στο Όραμας της Olympico Vision…

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΟΣΧΑΤΟΥ ΤΑΥΡΟΥ

https://olympicovision.com/ypografo-stirizo/
Συνάντηση ενημέρωσης με τον Δήμαρχο Μοσχάτου- Ταυρου κ. Ανδρέα Ευθυμίου για την ψηφοφορία και τη δράση της Olympico Vision!!! Θετική η ανταπόκριση του στο αίτημα μας για στήριξη του Εθνικού Οράματος!!!! Τον ευχαριστώ θερμά!!!

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ Κ. ΧΡΥΣΑΝΘΑΚΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ Κ. ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ

Μια μεγάλη έκπληξη μας επιφύλαξε σήμερα ο χορηγός, διευθυντής ασφαλείας της Olympico Vision και πανω από όλα φίλος , κος Νικόλας …

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΜΠΕΝΑΚΗ

Είχα τη χαρά και την τιμή να βρεθώ σήμερα στο μουσείο Μπενάκη, παρέα με αξιόλογες γυναίκες του Ελληνοαμερικανικού επιμελειτηρίου, σε μια …

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΜΑΡΩΝΙΤΗ

Είχα μια πρώτη συνάντηση γνωριμίας με τον κο Ιωάννη Μαρωνίτη, Πρόεδρο του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων, Μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ομίλων Συλλόγων και Κέντρων για την UNESCO, Γενικός Πρόεδρος και Διευθύνων INTERNATIONAL ACTION ART.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΒΑΛΑΒΑΝΗ

www.olympicovision.com

Με μεγάλη χαρά δέχτηκα σήμερα στο γραφείο μου την αγαπημένη φίλη και υποψήφια Βουλευτή Νοτίου τομέα Αθηνών με το ΚΙΝΑΛ, κα Katerina Valavani. Επίκεντρο της συζήτησης η πρόταση της Olympico Vision αλλά και οι πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα . Η κα Βαλαβανη κατανοώντας ότι το όραμα της Olympico Vision φοράει τη φανέλα της Εθνικης έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον να ενημερωθεί και βρήκε την ιδέα εξαιρετική , μια ιδέα που μπορεί να συνεισφέρει τόσο στον πολιτισμό όσο και την οικονομία της Χώρας. Την ευχαριστώ πολύ για την επίσκεψη αυτη και της εύχομαι κάθε επιτυχία στους στόχους της

It was with great pleasure that I received today in my office my dear friend and candidate for Member of Parliament for the Southern Sector of Athens with KINAL, Mrs. Katerina Valavani. The focus of the discussion is the proposal of Olympico Vision but also the political developments in Greece. Ms. Valavani, understanding that the vision of Olympico Vision wears the jersey of the National, showed great interest in being informed and found the idea excellent, an idea that can contribute to both the culture and the economy of the country. Thank you very much for this visit and I wish her every success in her goals

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΔΡ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΠΑΡΚΑ

Μια πολύ ενδιαφέρουσα συνάντηση στα γραφεία μας είχε η πρόεδρος μας με τον Δρ. Παναγιώτη Μπάρκα, οικονομολόγο στην Ευρωπαϊκή Αρχή Κινητών Αξιών και Αγορών (ESMA), και ερευνητή στο ΕΛΙΑΜΕΠ και το Ελληνικό Παρατηρητήριο του London School of Economics. Συζήτησαν θέματα σχετικά με την συνεισφορά του πολιτισμού στην οικονομία και πως η πρόταση της Olympico Vision μπορει να συμβάλει καθώς και τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις σε Ελλάδα και Ευρώπη.

A very interesting meeting in our offices had our president with Dr. Panagiotis Barkas, economist at the European Securities and Markets Authority (ESMA), and researcher at ELIAMEP and the Hellenic Observatory of the London School of Economics. They discussed issues related to the contribution of culture to the economy and how the proposal of Olympico Vision can contribute, as well as current political developments in Greece and Europe.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

www.olympicovision.com Η εκστρατεία ενημέρωσης για το σκοπό της Olympico Vision συνεχίστηκε με το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. Είχαμε τη χαρά αλλά …

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΑΞΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

www.olympicovision.com

Συνάντηση γνωριμίας με τον Περιφερειακό Διευθυντή (για την Ευρώπη και Β. Αφρική) στο Παγκόσμιο Συμβούλιο Ταξιδίων και Τουρισμού (World Travel & Tourism Council – WTTC), πρώην Γενικό Γραμματέα στο Υπουργείο Τουρισμού και Εμπειρογνώμονα στον Παγκόσμιο Οργανισμό Τουρισμού, κο Γιώργο Τζιάλλα. Η ομάδα μεγαλώνει και δυναμώνει!

Introductory meeting with the Regional Director (for Europe and North Africa) at the World Travel & Tourism Council (WTTC), former Secretary General of the Ministry of Tourism and Expert at the World Tourism Organization, Mr. George Tziallas. The team is growing and getting stronger!

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΙΤΙΜΟ ΠΡΟΞΕΝΟ ΤΟΥ ΜΟΝΑΚΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

www.olympicovision.com

Μεγάλη μας τιμή σήμερα να επισκεφτούμε το γραφείο του Επίτιμου Προξένου του Μονακό στην Ελλάδα, για μία πρώτη επαφή και ενημέρωση για την πρόταση της Olympico Vision . Ευχαριστούμε τον κ. Sam M. Gormezano για τις πολύτιμες συμβουλές του και το χρόνο που μας διέθεσε.

It is our great honor today to visit the office of the Honorary Consul of Monaco in Greece, for a first contact and information on the proposal of Olympico Vision. We thank Mr. Sam M. Gormezano for his valuable advice and time.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΚΑΨΑΣΚΗ

Δίαυλο επικοινωνίας με το Ελληνικό Ινστιτούτο Πολιτιστικής Διπλωματίας ανοίξαν η πρόεδρος μας με τον πρόεδρο κ. Πέτρο Καψάσκη . Θα ακολουθήσει και νέα συνάντηση για την διερεύνηση τρόπων συνεργασίας για την προώθηση του οράματος της Olympico Vision

Our president and Mr. Petros Kapsaskis opened a communication channel with the Hellenic Institute of Cultural Diplomacy. A new meeting will follow to explore ways to work together to promote Olympico Vision

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ

Συνάντηση ενημέρωσης με τους στενούς συνεργάτες του υπουργού Εξωτερικών κ Νίκου Δένδια… σύντομα και μαζί του!!! Προέχουν τα θέματα εξωτερικής πολιτικής …