ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ “ΜΑΖΙ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ” ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΓ.ΙΩΑΝΝΗ ΡΕΝΤΗ-ΝΙΚΑΙΑΣ

Καλοσωριζουμε στο Συνδυασμό μας “Μαζί Αλλάζουμε” την Θεοτόκη Τιτη Ντολαπτση.Η Τιτη έχει πλούσια κοινωνική επιστημονική και φιλανθρωπική δραστηριότητα στη Πόλη μας και συμμετοχή στο Αθλητικό εθελοντικό κίνημα με στόχο τη διεκδίκηση των Ολυμπιακών Αγώνων στη γενέτειρα του Ολυμπισμού τη χώρα μας. Ενας άνθρωπος με ήθος, αξιοπρέπεια και πάνω απ’ όλα με προσφορά στο συνάνθρωπο.Αθροιζει τις δυνάμεις της στη κοινή προσπάθεια για τη Πόλη που μεγαλώσαμε, ζούμε και θέλουμε να τη δούμε να αλλάζει και να εξελίσσεται.

Θεοτόκη Τιτή Ντολαπτσή
Πρόεδρος OLYMPICO VISION
Είναι μητέρα τριών παιδιών.
Είναι πτυχιούχος Ψυχολογίας.
Από το 2001 δραστηριοποιείται στον τομέα της Υγείας.
Το 2017 δημιουργεί το φιλανθρωπικό σωματείο “Πρόσκληση στην Πρόληψη “. Μαζί με επίλεκτη ομάδα γιατρών παρέχουν δωρεάν προληπτικές εξετάσεις σε τουλάχιστον 5000 συμπολίτες μας σε όλη την Ελλάδα με κυριότερο σταθμό το ακριτικό νησί των Αρκιών. Το σωματείο σε συνεργασία με την Εκκλησία, δήμους καθώς και άλλες δομές και φορείς προσέφερε βοήθεια σε τρόφιμα, είδη πρώτης ανάγκης, υγειονομικό υλικό και στήριξε συνανθρώπους μας σε ανάγκη.
Από το 2015 ασχολείται ενεργά με τα κοινά.
Από τις 14/12/2020 διατελεί Πρόεδρος της Olympico Vision – Φορέα διεκδίκησης μόνιμης διεξαγωγής των Ολυμπιακών Αγώνων στην Ελλάδα με διαφορετική Χώρα διοργανωτή κάθε φορά.

ΥΠΟΨΉΦΙΟΣ ΔΉΜΑΡΧΟΣ ΝΊΚΑΙΑΣ -ΑΓ.Ι.ΡΕΝΤΗ ΑΘΑΝΆΣΙΟΣ ΤΕΡΖΉΣ