ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ – ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ

Φωτογραφίες  από την πρόσφατη επίσκεψή μου στις Βρυξέλλες , στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Ευχαριστώ θερμά τον Ευρωβουλευτή , φίλο και συμπατριώτη κ. Θοδωρή Ζαγοράκη για την άψογη ξενάγηση και φιλοξενία.

 Το περίφημο «ανήκουμε στη Δύση» ήταν η πεμπτουσία της πολιτικής και των στόχων του εθνάρχη μας Κ. Καραμανλή. Σήμερα,  το όραμά του και  επιτυχία του εν τέλει  να καταστεί η Ελλάδα πλήρες και ισότιμο μέλος της Ενωμένης Ευρώπης επιβεβαιώνεται ανελλιπώς  και καθημερινά αν σκεφτεί κανείς τί θα απογίναμε   στην   περίπτωση που η χώρα αντιμετώπιζε τη σημερινή χρηματοπιστωτική κρίση εκτός Ευρωπαϊκής οικογένειας,  όπως κάποιοι  το 2015 επιθυμούσαν διακαώς να συμβεί.

Η Νέα Δημοκρατία, είναι το μόνο Κόμμα στην Ελλάδα, το οποίο δεν διαπραγματεύτηκε ποτέ τον ευρωπαϊκό της προσανατολισμό.

«Αταλάντευτη, παραμένει προσηλωμένη  στην ιδέα μιας ισχυρής Ευρώπης και μίας ισχυρής Ελλάδας, στο επίκεντρο των ευρωπαϊκών εξελίξεων» όπως επισήμανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.  

Προσωπικά,  πιστεύω   ότι η Ευρώπη  είναι το σπίτι μας και αυτό θα πρέπει να  το διαφυλάξουμε με κάθε μέσον. Για να  μπορούν τα παιδιά μας να μεγαλώσουν   σε μία κοινωνία που διατηρεί αναλλοίωτες τις ευρωπαϊκές αξίες και ιδεώδη. Γιατί αυτό μας αξίζει #Bruxelles

[themeum_gallery_list number_of_gallery=”5771″ column=”4″ limit=”106″ empty_space=”15px”]