Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΑΟΣ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

Ορμώμενη από τα τελευταία γεγονότα που συμβαίνουν στον αθλητικό κόσμο…
Το 1896 με την ανάληψη της διοργάνωσης των Αγώνων στην Ελλάδα το ζητούμενο δεν ήταν μόνο η αναβίωση τους αλλά και η διεκδίκηση της μονιμότητας τους στην Ελλάδα.
Το γεγονός ότι στην Ολυμπιάδα της Αθήνας 2004 συμμετείχαν όλες οι χώρες για πρώτη φορά στην ιστορία των σύγχρονων Ολυμπιακών Αγώνων δείχνει ότι η παγκόσμια κοινότητα έχει εναποθέσει στη γενέτειρα των αγώνων την ηθική υποχρέωση να είναι η χώρα θεματοφύλακας του θεσμού. Η συγκινητική καθολική συμμετοχή των χωρών στην Ολυμπιάδα της Ελλάδας φέρνει ταυτόχρονα τους Έλληνες έναντι των υποχρεώσεών τους και δείχνει τι περιμένει από αυτούς η παγκόσμια νεολαία και ποιο θα πρέπει να είναι το νέο ζητούμενο .
Η Ελλάδα είναι φορέας και εκπρόσωπος παγκόσμιων διαχρονικών ιδεών και αξίων που δημιούργησαν τον σύγχρονο πολιτισμό και αυτό εξακολουθεί να εκπροσωπεί στη συνείδηση του σύγχρονου κόσμου . Οφείλει,και αυτό είναι το χρέος και καθήκον της , τόσο στη δική της σύγχρονη ιστορία που τώρα τη διαμορφώνει, όσο και στην παγκόσμια κοινότητα , να υπερασπιστεί τις ιδέες που δημιούργησε και να παραμείνει αυθεντική εκπρόσωπος των αξιών αυτών. Οφείλει να αναλάβει να διορθώσει τα κακώς κείμενα των Ολυμπιακών Αγώνων και να τους επαναφέρει στην κοιτίδα τους και ως προς τις αρχές, την αγνότητα, την καθαρότητα και το σεβασμό στον αγωνιζόμενο άνθρωπο. Η Ελλάδα είναι ο ναός των Ολυμπιακών Αγώνων. Οι λαοί που έρχονται ως επισκέπτες έτσι τη θεωρούν και αυτό προσμένουν να βρουν . Η Ελλάδα πρέπει να αγωνιστεί ώστε να επιβληθεί και να παραμείνει ο ναός της Ολυμπιακής ιδέας. Να αναγνωριστεί και να παραμείνει ο Ηνίοχος του ευρωπαϊκού και παγκόσμιου πολιτισμού. Ίσως είναι μια και μοναδική ευκαιρία για τη χώρα μας να επαναφέρει τους Αγώνες στην αρχική τους Ελληνική καθαρότητα και ευγένεια .

Olympico Vision Μόνιμη Διεξαγωγή των Ολυμπιακών Αγώνων στην Ελλάδα με διαφορετική Χώρα διοργανωτή κάθε φορά