Η “Πρόσκληση στην Πρόληψη” στην Πύλο.

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 14 Ιουλίου η τελευταία Δράση μας για τη φετινή σεζόν «Πρόσκληση στην Πρόληψη» η οποία έλαβε χώρα στην όμορφη Πύλο.

Η  Δράση του Σωματείου μας πραγματοποιήθηκε με την έγκριση, συνεργασία και εποπτεία της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας (έδρα) της Περιφέρειας Πελοποννήσου και  φιλοξενήθηκε στο Κέντρο Υγείας Πύλου.

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον Δήμαρχο Πύλου, τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου και τον  Προϊστάμενο της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας Περιφέρειας Πελοποννήσου για την υποστήριξη τους καθώς και τις Υγειονομικές Αρχές του τόπου που συνέδραμαν στην δράση μας.

Είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένη από την προσέλευση του κόσμου και συγκινημένη από την ανταπόκριση και την επικοινωνία που είχα μαζί τους. Στην σύντομη παραμονή μου στην Πύλο, αισθάνομαι ότι έκανα πολύ καλούς φίλους στους οποίους υπόσχομαι ότι θα επιστρέψω σύντομα στον όμορφο τόπο τους. Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συνεργάτες μου, την ομάδα που συμμετείχε σε όλες τις δράσεις που υλοποιήσαμε μαζί  φέτος δίνοντας ραντεβού για την επόμενη εξόρμηση μας  τον Σεπτέμβρη.

[themeum_gallery_list number_of_gallery=”5447″ column=”4″ limit=”106″ empty_space=”15px”]