Καλή Σχολική Χρονιά

Ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς θέλω να εκφράσω τις πιο θερμές ευχές μου για δύναμη και δημιουργία!
Μια νέα σχολική χρονιά ξεκινά γεμάτη, φιλοδοξίες, όνειρα και επιθυμία για έργο! Η σωστή διαπαιδαγώγηση και μόρφωση των παιδιών μας αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση, για την συνοχή και την ανάπτυξη της κοινωνίας μας. Η συνεργασία  της πολιτείας με τα στελέχη της διοίκησης της εκπαίδευσης, του διδακτικού προσωπικού των σχολείων αλλά και των γονέων πρέπει είναι δεδομένη. Κοινός στόχος όλων είναι να διαμορφώσουμε μαζί ένα εκπαιδευτικό  περιβάλλον ποιοτικό και ανταγωνιστικό που να εξασφαλίζει στα παιδιά μας να ικανοποιήσουν τις φιλοδοξίες και όνειρα τους.
Ιδιαίτερα,  θα ήθελα να σταθώ στο έργο που επιτελούν οι εκπαιδευτικοί μας που παρά τα προβλήματα και τις ανούσιες αλλεπάλληλες αλλαγές στο χώρο της παιδείας , δίνουν καθημερινά τον αγώνα τους για να προσφέρουν στους νέους μας  την γνώση, όπως κάνουν με την ίδια συνέπεια κάθε χρόνο, υπηρετώντας το ύψιστο λειτούργημά τους.
Αγαπητά μου παιδιά να θυμάστε ότι κάθε καινούριο ξεκίνημα συνοδεύεται από επιθυμίες και προσδοκίες, αλλά και από εύλογες ανησυχίες και φόβους! Με την ελπίδα ότι, η δική σας γενιά που μεγαλώνει μέσα στην κρίση θα αποκτήσει στο σχολείο εκείνα τα εφόδια που στο μέλλον θα της επιτρέψουν να  μείνει στην χώρα μας και να μεγαλουργήσει!
Καλή Δύναμη σε όλους, στους εκπαιδευτικούς, στους γονείς και στα παιδιά, ιδιαίτερα στα πρωτάκια!

Καλή δύναμη και στα δικά μου παιδιά!

Καλή σχολική χρονιά !

Τιτή Ντολαπτσή