Μόνιμη διεξαγωγή Ολυμπιακών Αγώνων στην Ελλάδα

Φίλοι μας.
Με αίσθημα χαράς και Εθνικής Υπερηφάνειας, ανακοινώνουμε σήμερα 1η Μαΐου 2020 την απόφαση μας, να υποστηρίξουμε τροποποιημένη την επαναδιατυπωμένη πρόταση, του αείμνηστου Κων/νου Καραμανλή, για «Μόνιμη διεξαγωγή των Ολυμπιακών Αγώνων στην Ελλάδα» από την Κριστίν Λαγκάρντ, τον Αύγουστο του 2016.
Υπενθυμίζουμε, ότι η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή, αρνήθηκε την αποδοχή της πρότασης, λόγω καταστατικής δέσμευσης, για διοργάνωση από διαφορετική Χώρα (Πόλη) κάθε φορά.
Καταθέτουμε, λοιπόν, τροποποιημένη την πρόταση της κας Κριστίν Λαγκάρντ ως εξής:
«ΜΟΝΙΜΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΧΩΡΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ»
Έτσι, δεν θα είναι οι Ολ.Αγώνες «προνόμιο» μόνο των ισχυρών χωρών. Δεν θα καταστρέφονται οικονομίες Πόλεων, δεν θα είναι αγώνες χορηγών …
Ο Διοργανωτής θα δαπανά μόνο για την προβολή των αρετών του!!! Η Ελλάδα δικαιούται στην αγκαλιά της το «παιδί της».
Δικαιούται τον συμβολισμό της μόνιμης φιλοξενίας. Η θέση της, το Κλίμα της, η Ιστορία της, ο Πολιτισμός της, η Αξιακή της Διδακτική, η Επιστήμη και η Φιλοσοφία, η συμμαχία της με τον Χρόνο και την Ειρήνη, αποτελούν την Εθνική της Υπεραξία. Η Ανθρωπότητα της οφείλει… Της οφείλει την υπερημερία της βιοτικής ποιότητας και την έκταση της Ηθικής..
Οι Ολυμπιακοί αγώνες ανήκουν, σ όλους… Το Ολυμπιακό Πνεύμα, όμως, έχει καταγωγή!!!
Η ενδοξότερη Πόλη του Κόσμου… η Αρχαία Ολυμπία δεν πρέπει να είναι ένα σημείο στο Χάρτη… πρέπει να είναι ο Χάρτης των Εθνών!!!
Μέσα από την σύσταση μιας “NGO” με το όνομα “OLYMPIKO” διεκδικούμε την αποδοχή της ιδέας.Απλοί Έλληνες, φοιτητές, εργαζόμενοι, Επιστήμονες, Καλλιτέχνες, Αγρότες, Ναυτικοί καλούμαστε να ενώσουμε δυνάμεις… Ήδη εννέα χώρες και τρεις Πρωθυπουργοί μεγάλων Χωρών έχουν καταθέσει την αρχική τους υποστήριξη!!! Φίλοι μας… τροποποιούμε την πρόταση της Κριστίν Λαγκάρντ και ξεκινάμε!!! Ξεκάθαρα και απλά !!! Αποφασισμένοι και δυναμικοί !!!
«ΜΟΝΙΜΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΧΩΡΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ».
Άνοιξη 2020
Αθήνα