Προσφορά αγάπης, προσφορά τροφίμων!

Ημέρες γιορτών και χαράς, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι υπάρχουν κάποιοι συνάνθρωποί μας που πλήττονται από την οικονομική κρίση… Γι’ αυτό και φέτος, ενόψει Χριστουγέννων, όπως και πέρσι, η οικογένεια μου και εγώ, καταφέραμε και προμηθευτήκαμε 5,5 τόνους τρόφιμα, τα οποία συλλέξαμε σε αποθήκη της εταιρείας μας προκειμένου να τα κατανείμουμε σε παλέτες ώστε να μπορέσουμε να τα διανέμουμε.

Η εβδομάδα πριν τα Χριστούγεννα και συγκεκριμένα από τις 19/12 έως και τις 22/12, ήταν για μας ένα στοίχημα με τον χρόνο που έπρεπε να κερδίσουμε καθώς οι παραλήπτες αυτής της ιδιαίτερης προσφοράς αγάπης ήταν πολλοί. Παραδώσαμε τρόφιμα για τα παρακάτω σημεία:

  • Για το συσσίτιο ΓΑΛΗΝΗ της εκκλησίας Παναγίτσα Καισαριανής που εξυπηρετεί περίπου 40 άτομα και κάποιες άπορες οικογένειες.
  • Για το συσσίτιο της εκκλησίας Αγίου Κωνσταντίνου & Ελένης Μοσχάτου (65-70 άτομα) και τον Σύλλογο Τριτέκνων Καλλιθέας (200 οικογένειες!).
  • Για το συσσίτιο πολλών συνανθρώπων μας στις εκκλησίες Άγιοι Πάντες Καλλιθέας και Αγίου Γεωργίου Καματερού.
  • Για το συσσίτιο της εκκλησίας Αγίου Ανδρέα Ν.Σμύρνης (100 άτομα), Αγίας Μαρίνας Περιστερίου (160 άτομα), Αγίου Γεωργίου Περάματος (160 άτομα).
  • Για τα συσσίτια των εκκλησιών Ζωοδόχου Πηγής και Αγίας Βαρβάρας Λυκόβρυσης και Αγίου Παντελεήμονα και Αγίων Αποστόλων Πεύκης.
  • Μέσω της παράταξης «ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ & ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ» του υποψήφιου Δημάρχου Ζωγράφου, Παναγιώτη Αγγελόπουλου, για τα Φιλόπτωχα Ταμεία των εκκλησιών Άγιος Γεράσιμος Ιλισίων και Εισόδια της Θεοτόκου στο Γουδί, για το παράρτημα του Ερυθρού Σταυρού Δήμου Ζωγράφου και για τον Άγιο Θεράποντα Ζωγράφου- Γηροκομείο ΓΑΛΗΝΗΣ.
  • Για άπορες οικογένειες προορίζονται τα τρόφιμα που παραδώσαμε στον Ερυθρό Σταυρό Μοσχάτου και στην Ένωση Μακεδόνων Δυτικής Αττικής.
  • Τέλος, παραδώσαμε τρόφιμα και στις Τοπικές οργανώσεις ΝΔ Δάφνης-Υμηττού, Μοσχάτου και Ταύρου.

Η αξία του να χαρίζεις χαμόγελα είναι ανεκτίμητη! Όπως ακριβώς και η ζεστασιά που αγκαλιάζει την ψυχή σου όταν προσφέρεις! Θα βρίσκομαι πάντα εγώ και η οικογένειά μου δίπλα σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη.

Εύχομαι ολόψυχα σε σας και σε όλο τον κόσμο ένα χαρούμενο 2018! Με υγεία και πολλά πολλά χαμόγελα!

[themeum_gallery_list number_of_gallery=”2925″ column=”4″ limit=”106″ empty_space=”15px”]